Levenscoachpraktijk Bewust Monique

Bewust loslaten van dilemma's waar je geen grip op hebt


Wie ben ik?

 

Ik ben Monique Nieuwenhuis, 55 jaar jong en ervaringsdeskundige van het leven in al zijn ups en downs. Geboren in Zutphen, getogen in Eefde.  Samen met mijn partner en twee opgroeiende pubers woon ik thans in Hengelo gld.

Vrije tijd

Ik vind het heerlijk om o.a. naar de sportschool te gaan. En geniet van de trainingen RPM, UCI, Spinning, body pumpen en baantjes trekken in het zwembad. Ook trek ik graag de natuur in. 

Omdat ik het belangrijk vind om ook betrokken te zijn bij het wel en wee van mijn kinderen ben ik actief betrokken bij de scholen van mijn kinderen.  Ook draag ik graag mijn steentje bij aan de  activiteiten die allemaal te doen zijn in ons buurtschap.  Om bij te blijven op mijn vakgebied en het ondernemerschap, volg ik allerlei workshops/opleidingen.

Mijn passie

Als re-integratie coach is het mijn passie om mensen in beweging te zetten die vastlopen in hun werk én hoofd, door aanhoudende pijn- en angstklachten. 

Met name de mensen die door hun fysieke, mentale en psychische klachten zo gefocust zijn op hun pijn, angst, boosheid en verdriet, dat ze (bijna) vergeten hoe het is om te leven, te genieten en volledig gelukkig te zijn. In zowel hun baan als in hun relatie.

Partner met chronische klachten

Door mijn partner, die zelf allerlei chronische klachten heeft, weet ik en zie ik hoe het is om vast te komen te zitten in je leven. En als je eenmaal in een neerwaartse spiraal zit, kom je er bijna niet meer uit. Met alle gevolg van dien. Niet alleen voor jezelf, maar zeker ook voor je relatie,  je kinderen.

Brede ervaring als loopbaan-/ re-integratie coach

Als levens- en loopbaan coach (met een brede rugzak aan levens- en werkervaring als loopbaan- re-integratie- en jobcoach), wil ik je bewust helpen ontdekken nieuwe inzichten te krijgen, wie je nu daadwerkelijk bent, wat je wilt en wat je kan. Daarbij neem ik mijn expertise als NLP life coach, wandelcoach, regenesis healing therapeut en expertise op het gebied van hormonen (overgangsklachten) mee.

Hoe werk ik

Ik ben iemand die tijdens het coachen een balans probeert te vinden tussen intuïtie, gevoel, empathisch vermogen, een luisterend oor en het rationele denken. Ben in mijn aanpak persoonlijk en met oprechte aandacht voor de kandidaat, begripvol en onafhankelijk.

Meer weten?

Wil je meer over mijn loopbaan weten?  Bekijk dan mijn profiel op LinkedIn.